De rittenregistratie bespaart je een hoop tijd

Door middel van een black box te plaatsen in je auto kan je de rittenregistratie laten uitvoeren en weet je precies waar de wagens van je bedrijf zich bevinden. Alles wordt live bijgehouden. Je kunt via een app helemaal bekijken waar de auto's rijden, wanneer ze zijn gestopt, waar de auto is met behulp van GPS en waar de meeste benzine aan op gaat. Door alles bij te kunnen houden aan de hand van de rittenregistratie heb je een duidelijk beeld van waar de auto's zijn en hoe dit wordt gebruikt. Eventueel kun je hier aan de hand van deze informatie aanpassingen aan doen Misschien denk je dat het beter is om met meer auto's de weg op te gaan of juist met minder.

Kilometerstanden doorgeven

Daarnaast is het ook ieder jaar verplicht om aan de Belastingdisnet door te geven wat de kilometerstanden zijn van de auto's en moet je gedetailleerde informatie doorgeven. Door middel van de rittenregistratie heb je hier een heel duidelijk overzicht van. Dit overzicht kan je dan weer doorgeven aan het einde van het jaar en hier heb je zelf dus helemaal geen werk aan. Normliter zit je hier en hele dag of misschien wel meerdere dagen aan te werken, en nu heb je gewoon een handige app waar alle informatie voor je zal worden opgeslagen.

Een black box plaatsen in de wagens

Het enige wat jij hoeft te doen is het plaatsen van een black box in de wagens. Deze box zorgt er namelijk voor dat alle informatie wordt opgeslagen en dat de live GPS tracker zichtbaar is. Wanneer je auto bijvoorbeeld wordt gestolen kan je ook precies zien waar deze zich bevindt. Het aanschaffen van de black box voor de rittenregistratie heeft dus veel voordelen. Twijfel niet langer en straat snel met de rittenregistratie.